Beheerders kunnen een dienst direct in het rooster ruilen. Hiervoor kunt u op de knop 'wijzig' klikken op de dienst die u wilt ruilen. Vervolgens kunt u kiezen uit 'wijzig tandarts' en 'dienst ruilen'

Wijzig tandarts

Wilt u alleen de tandarts van een dienst ruilen, dan kiest u 'wijzig tandarts'. Hiermee kunt u specifiek voor deze dienst een andere tandarts toewijzen

Dienst ruilen

Wilt u de dienst tussen twee tandartsen ruilen, dan kiest u 'Dienst ruilen'. In het scherm dat volgt kunt u dan aangeven met welke andere dienst u deze tandarts wilt ruilen.